BESTE REISETIPS ETTER 20 ÅRS REISE

post-graduates

Gjør reise til en prioritet

Seriøst, hvis du ikke har nok penger til å reise ennå, har du en garderobe full av designerklær som du aldri har på deg, eller en garasje full av dyre leker som samler støv, så er du ikke klar over prioriteringene og formålet ditt.

Vi har vært i stand til å reise utenlands konsekvent de siste 20 årene fordi vi gjorde reiser til en av våre viktigste prioriteringer. Vi kanaliserte det meste av vår energi, fokus og økonomi mot reise. For tiden eier vi ikke mange ting, men vi har sikkert mange minner.

Bruk mer tid på færre steder

Når du planlegger en tur, ikke prøv å gå overalt og gjøre alt – det er en oppskrift på utbrenthet og blåser budsjettet ditt! I stedet for å konkurrere fra den ene enden av et land til et annet, eller rive gjennom 6 land på 6 uker, bli kjent med en region godt.

Stadig å måtte pakke og pakke ut, bruke tid på å søke etter billige flyreiser, håndtere forskjellige tidssoner, valutaendringer og til og med visumproblemer kan føre til utbrenthet. Og å flytte rundt til for mange reisemål kan virkelig spise inn i økonomien din.

Senk farten og ta inn mer. På denne måten får du en bedre følelse av et sted. Planlegg for et lavere tempo enn du ville gjort hvis du reiser alene eller som et par. Vær realistisk om hva du oppnår, spesielt når du reiser med småbarn. Jo mindre du føler at du må se og gjøre, jo morsommere og stressfri for alle. Forstå at du aldri vil ha tid til å se og gjøre ALT. Og det er greit for deg.

Ikke forvent at ting skal være som om de er hjemme

Hvis du vil ha alt som det er hjemme, hva er da poenget med å gå hvor som helst? Ha et åpent sinn for å lære og oppleve nye ting når du reiser utenlands, det inkluderer å prøve nye matvarer som kan fortelle deg mye om en kultur – og ikke vær redd for å spise gatemat Vi reiser utenlands for å oppleve forskjellige kulturer, miljøer og måter å tenke på. Så ikke slå deg av for å oppleve alt et land har å tilby.

Hvis du reiser med et åpent sinn, kan du få en mye mer berikende opplevelse. Det vil være øyeblikk da andre kulturer vil sjokkere deg. Ikke døm dem. Når dette skjer, len deg tilbake og si: “Er ikke det interessant, fortell meg mer!”

Reise trenger ikke å stoppe når du har barn

Vi får ofte e-post eller har samtaler med folk vi møter på veien som uttrykker at når de har barn, er reisedagene deres over! Ta det fra oss, familiereiser er mulig og trenger ikke være et problem. Faktisk kan det være en av de beste opplevelsene du har som familie!

Jada, vi reiser ikke rundt i verden som vi pleide å eller feste så mye som vi gjorde før barn, det være seg at vi åpenbart fortsatt reiser og det gjør MANGE andre familier – familiens reisenisje er i live og vokser. I løpet av de siste 20 årene har reisestilen vår utviklet seg fra å reise alene, til å reise som et par, til å nå reise med våre to døtre, og mange av leserne våre er inspirert til å følge i våre fotspor.

Ja, familiereiser har sine utfordringer, og det er fordeler og ulemper med å reise med barn, men å skape uvurderlige minner er noe å verne om! Det er verdifulle fordeler med å reise med barn. De tvinger deg til å utvikle din reisestil, og etter min mening, vanligvis til det bedre.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*