De beste tipsene for å reise med barn:

Miami

Det er tre viktige nødvendigheter for å ha en stressfri familieferie. 99% av tiden barnet ditt vil bli irritert, gretten eller skrikende fordi de enten er:

1. Trøtt

Gi dem nok muligheter til å hvile og et miljø for dem å få en god natts søvn.

2. Kjeder seg

Velg et barnevennlig reisemål som har nok aktiviteter til å holde dem opptatt, og ta med noen hjemmekomfort som et utstoppet leketøy, lesebøker eller aktivitetspakker som kan være en livredder på flyreiser og bilturer.

3. Sulten

Pakk nok sunne snacks for å holde dem fornøyde, spesielt på flyreiser, busser og bilturer. Lange bilturer eller flyreiser kan gjøre at barna føler seg gretne og sultne.

Når du spiser ute, gå ut til frokost eller lunsj som vi finner det lettere å håndtere enn middag som de pleier å være billigere og mer uformelle saker. Pluss ved middagstid er barna våre slitne og kan bli litt gale!

En sulten eller sliten gutt er en gretten gutt, omtrent som meg faktisk!

5. Planlegg det sammen

Minneverdige turer er de der hvert familiemedlem får oppleve noe de elsker. Ta noen brosjyrer eller reisemagasiner og bla gjennom de fargerike sidene. Alle får velge en destinasjon og aktivitet de ønsker å se og gjøre.

Gå gjennom listen som en familie, diskuter fordeler og ulemper ved hver og stemme. Deretter hopper du online eller på gulvet med et stort papirkart og plotter ut den grunnleggende ruten din med en highlighter, og gir rom for fleksibilitet. Når du planlegger en tur, er det viktig at du velger en destinasjon og aktiviteter som passer til alle familiemedlemmers interesser. Hvis barna dine (eller du) kjeder seg eller ikke liker et sted, er det ikke oppskriften på en minneverdig ferie.

6. Snakk med lokalbefolkningen

De har vanligvis de beste reiserådene og innsidekunnskapene om hva de skal se, gjøre og spise i sin egen by.

Det er virkelig utrolig hva du vil lære ved å slå opp en uformell samtale.

Noen av de beste lokalbefolkningen å snakke med er de som jobber bak resepsjonen på hotellet ditt, eller klokkegutten. Vi ber dem alltid om tips om hvor de skal spise, drikke og utforske.

7. Lær det grunnleggende om det lokale språket

Ikke rop til lokalbefolkningen, de er ikke døve, de kan sannsynligvis bare ikke forstå deg!

Og aldri klage på at folk i landet du besøker ikke snakker flytende engelsk. Husk hvor du er!

Å lære det grunnleggende om det lokale språket er en fin måte å vise respekt og bryte ned barrierer. Pluss et smil, en bølge og en vennlig holdning kan bryte ned enhver barriere der språk ikke forstås.

Få en uttrykksbok, eller en app, og gjør en innsats for å lære minst noen få grunnleggende setninger.

Det kan gjøre livet enklere for deg, du vil fordype deg mer i kulturen, og lokalbefolkningen vil respektere deg mer.

8. Reis i din egen bakgård

Hvis du ikke har råd til å reise utenlands eller ut av staten, hvis du ikke har tid til å reise bort i mer enn noen få dager, eller tanken på å reise gjør deg nervøs, kan du starte med å reise i din egen bakgård. Du trenger ikke å være rik for å reise, og det trenger ikke å involvere lange flyreiser. En flott måte å bringe mer reise inn i livet ditt er ganske enkelt ved å utforske nye områder i hjembyen eller staten.

Start med å ta en dagstur til en nærliggende by eller en helgetur til kysten eller fjellene. Eller bare utforske din egen by med nye øyne. Denne strategien er en av de mest oversett og billigste måtene å bringe mer reise inn i livet ditt.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*