Gjør GRATIS ting

post-graduates

Hvis det å spare penger når du reiser er et fokus for deg, er et av våre beste budsjettreisetips å oppsøke alle de gratis tingene å gjøre. Mesteparten av tiden er de beste opplevelsene i livet gratis, eller ekstremt lave kostnader.

Det er absolutt glede i de enkleste øyeblikkene, for eksempel å svinge i en hengekøye mens du ser på solnedgangen over horisonten.

Bo i Leiligheter eller Airbnb (og del kostnadene)

Dette er et av våre favorittferietips! Avhengig av lengden på turen og destinasjonen, har vi en tendens til å hogge og bytte mellom overnattingsstiler. Hvis vi planlegger en tur som er lengre enn en helgetur, foretrekker vi å bo i leiligheter eller airbnb.

De tilbyr flere fordeler:

 • Tilgang til et fullt kjøkken (sparer penger på å spise ute)
  Separate soverom fra stuen (lettere å få barna til å sove)
  Du har ditt eget vaskeri.
  Du kan bestille en 3 eller 4-sengs leilighet og dele kostnadene med en annen familie eller venner.
  Disse ekstra fasilitetene på et langt opphold kan gjøre turen så mye morsommere.

Leiligheter og Airbnb er også vanligvis billigere og mer praktiske enn et hotell – spesielt for familier eller små grupper. Men hvis det bare er et kort byopphold, eller vi bare reiser som et par, er vi glade for å bo på hotell.

Fly hvor tilbudene er

Dette er et av våre beste reisetips om hvordan du finner billige flyreiser! I stedet for å velge en destinasjon og deretter bruke dager eller uker på å lete etter en avtale, vurderer du å fly til der tilbudene allerede er. Skyscanner er et av de beste reisenettstedene, en flysøkemotor som lar deg skrive inn avgangsbyen din og søke etter en liste over billige flyreiser til hvor som helst i verden.

Bare gå til Skyscanner og klikk i “Til” -boksen, og en rullegardinmeny vises slik at du kan søke etter flyreiser til veralt fra avgangspunktet. Dette er et morsomt verktøy for å planlegge en ferie. Kayak Explore er et av de beste reisesidene for å søke etter flyreiser til hvor som helst ved å skrive i avgangsbyen din. Etter at du har brukt disse flysøkemotorene og funnet din billigste flybillett, kan du gå direkte til flyselskapets eget nettsted for å se om du kan få det billigere. Mange flyselskaper har lavere priser bare tilgjengelig på sin egen nettside.

Blås budsjettet ditt

Nå og da må du ikke være redd for å sprenge reisebudsjettet ditt på de en gang i livet-opplevelsene. Vi drar bort for å oppleve ting og skape livslange minner. Ikke begrens deg til bare å reise for å reise. Gå splurge på en berømt restaurant, se en stor konsert, delta på en mega sportsbegivenhet, gå på safari, lære å dykke, ta den varmluftsballongflyvningen, gjøre noe utrolig du alltid har ønsket å gjøre!  Selv om du må gå under budsjett i noen dager eller en uke for å kompensere for splurge, er det verdt det. Vi brukte $ 650 for en dagstur ut til Great Barrier Reef. Og $ 600 for å gå og se gorillaene i Uganda – dyre på den tiden, men livslange minner! Vi deler våre eventyr og minneverdige reiser i Uganda i denne episoden av podcasten vår.

Vær fleksibel

Et av våre beste reisetips, spesielt hvis du reiser med barn som oss, er å gi rom for fleksibilitet i reiseruten din. Hvis du er på en lengre tur, ikke forhåndsbestill alt. Du vil møte mennesker underveis som vil anbefale flotte steder du aldri har hørt om.

Du vil oppdage interessante kulturelle aktiviteter og turer, og aktiviteter du trodde du bare trengte 2 timer på du trenger hele dagen! Og steder som høres bra ut fra forskningen din før turen, kan vise seg å være forferdelige!

Hvis alle flyreiser, turer og overnatting er forhåndsbestilt, kan det være kostbart å endre. Gå litt med strømmen og ikke over planen.  Selvfølgelig, hvis du er på en kort tur med begrenset tid og det er populære attraksjoner du vil besøke, lønner det seg å bestille fremover.

Ikke reis uten reiseforsikring

Sannsynligvis vårt viktigste turråd. Jeg har sagt dette om og om igjen …”Hvis du ikke har råd til reiseforsikring, så har du ikke råd til å reise”. Så enkelt er det. Spesielt hvis det er en utenlandstur!  Nei, jeg liker heller ikke å betale for det, men å kjøpe reiseforsikring kan være så billig at det er en no-brainer og tryggheten er uvurderlig!

Jeg vil heller bruke ekstra $ 100 eller så for turen vår, og mest sannsynlig aldri bruke forsikringen enn å utslette bankkontoen min hvis noe gikk galt.

Hvorfor trenger du reiseforsikring?

Hva skjer hvis:

 • Du må avbestille reisen uventet
  En orkan skader destinasjonen din
  Det er en terrorist hendelse
  Du blir syk eller skadet på turen
  Bagasjen din er mistet eller stjålet
  Du mister passet ditt
  Hvis du er en amerikaner, eller noen som besøker USA, bør du definitivt IKKE skimp på reise medisinsk forsikring.

Helsekostnadene i USA er latterlige, så store at folk går konkurs.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*