Pakk smart

post-graduates

Bare det å tenke på pakking kan være stressende når du planlegger en tur, men det beste du kan gjøre er å pakke det minste fordi du alltid kan kjøpe det en gang der!

Våre beste reisepakketips er å velge allsidige, komfortable og løstsittende klær og nøytrale farger som kan brukes i flere kombinasjoner, så hvis noe blir skittent, trenger du bare å bytte en del av antrekket.

Hvis du reiser med barn, kan du oppfordre dem til å velge og pakke sine egne klær for å minimere klager og lære dem reiseplanleggingsferdigheter.

Og med småbarn, pakk et klesskift til middag, pyjamas eller hva som trengs i løpet av dagen i tilfelle ulykker.

Pakkeceller har vært en livredder for oss – i hver celle ruller vi opp hvert element og ordner klær basert på type og sesong. Du kan til og med stappe undertøyet i skoene dine for å spare plass.

Og Caz elsker undertøysarrangøren sin.

Bekymret for vekten av kofferten din? Bruk de tyngste klærne dine på flyet, inkludert de store turskoene dine! Og ikke glem å ta med en sarong! En sarong veier ikke noe og kan være nyttig for så mange ting som å dekke deg selv på hellige steder, et laken, et håndkle, et piknikteppe, et skjerf, en genser, vindbeskyttelse, en personvernskjerm, skygge – de er fantastiske!

Topp 5 reisepakketips:

 • Kjenn været til destinasjonen du besøker, noe som bidrar til å redusere overpakking.
  Når du flyr, ta et klesskift i håndbagasjen din i tilfelle innsjekket bagasje ikke kommer med deg.
  Kjenn aktivitetene du skal gjøre, slik at du kan pakke på riktig måte.
  Kjenn hvilke typer overnatting du skal bo på. Hvis du bor på hotell trenger du ikke å ta ting som håndklær, hårføner eller sengetøy.
  Lad opp elektronikken og last opp alle nettbrettene og bærbare enheter med ting å lese, spille, se på.
  Ta det fra oss, dra tunge kofferter rundt flyplasser og på offentlig transport blir stressende veldig raskt!

Som de sier, “halver klærne dine og doble budsjettet”.

Har mer enn én måte å få tilgang til pengene dine på

Vi ønsker alle enkelhet og bekvemmelighet når du reiser, spesielt når det gjelder tilgang til pengene våre.

En ting å vite er om du har en sjekk- eller sparekonto når du reiser? Det kan avhenge av landet du besøker.

På en tidligere tur til Thailand hadde vi et problem med å få tilgang til pengene våre ved hjelp av minibankkortet vårt fordi kortet vårt var en sjekkonto. For at det skulle fungere i Thailand måtte det være en sparekonto.

Vi visste ikke dette på den tiden. Sjekk med din spesifikke bank angående dette.

Det er best å ha mer enn ett alternativ. Når vi reiser, spesielt utenlands, bruker vi en kombinasjon av:

 • Debetkort
  Kredittkort
  Kontanter
  Reise pengekort

Hvis du reiser med en partner, del opp plasseringene til kredittkortene dine og kontanter i tilfelle tyveri.

Viktig:

Varsle banken og kredittkortselskapet ditt der du skal reise til og datoene, dette er for å stoppe dem med å fryse på kortet ditt hvis de ser uvanlige transaksjoner fra utlandet.

Bruk belønningspoeng for kredittkort

En av våre favorittreisehacks vi har brukt tidligere, er å samle belønningspoeng fra kredittkortet vårt som vi kan løse inn gratis flyreiser eller overnatting. En av våre venner her i North Carolina er ekspert på dette og har inspirert oss til å bli bedre. Få de beste belønningene kredittkort du kan og bruke det til å betale alle regninger, dagligvarer, drivstoff, spise ute og tjene belønningspoeng. Du må uansett betale regningene dine, så hvorfor ikke bruke Belønningskortet ditt. MEN du må vise selvdisiplin og være smart med utgiftene dine og betale ned saldoen!

Noe som er enkelt å gjøre ved å sette opp en avtalegiro fra sjekkontoen din for å betale ned saldoen hver måned. Denne strategien er en av de raskeste måtene å samle poeng du kan sette mot reise, og de kan legge opp raskt. Siden vi nylig flyttet til USA, har vi fått oss Chase Sapphire Preferred kredittkort som ga oss 50 000 tegn på bonuspoeng.

Dette Chase-kortet har vært nyttig for oss i å sette opp vår nye leilighet i Raleigh, og etter å ha brukt $ 4,000 på kjøp i de første 3 månedene kan vi innløse $ 625 mot reise. Vi er fortsatt på utkikk i USA etter de beste belønningene kredittkort som vi kan samle poeng på for å bli brukt på et hvilket som helst flyselskap eller hotell. Kan du anbefale en? Sjekk programmet og fordelene for dine nåværende kredittkort, du kan kanskje bruke poengene dine for reise.

Stå opp tidlig

Å våkne tidlig kan være tøft når du er på ferie, og spesielt hvis du må dra barna ut av sengen. Men det kan være den beste tiden på dagen. Tidlig om morgenen kan du ta en fredelig spasertur og se en by som kommer til liv eller fange en vakker soloppgang, som den ovenfor fra vår morgenvandring i Knoxville, Tennessee. Hvis du kjører kan du slå rushtiden med trafikk, og du kan unngå de tunge folkemengdene på populære turistmål – som vi gjorde på The Twelve Apostles and Wineglass Bay.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*